Roger Faas Horn

Wie is Roger Faas Horn? Waar staat Roger Faas Horn voor en wat drijft Roger Faas Horn? Om te begrijpen waar mijn blog voor staat is het belangrijk om te weten waar ik voor sta en wat mij heeft tot wie ik nu ben. De Roger Faas Horn blog staat voor passie. Hoewel dat in mijn geval zeilen en Zuid-Frankrijk is kan dat voor jou iets heel anders zijn, zoals backpacken door Azië of dansen. Maar 1 overeenkomst delen wij allemaal – liefde voor iets wat we doen.

Roger Faas Horn – waar het voor mij allemaal begon?

Een van de leidraten in mijn Roger Faas Horn blog is mijn liefde voor iets wat ik doe – zeilen en dat het liefst in Zuid-Frankrijk. Waar komt die liefde vandaan? Dat zat er al in vanaf jongs af aan. Het was een passie die ik samen deelde en nog steeds deel met mijn vader. Ik herinner het mij nog als de dag van gister. Mijn vader Roger Horn, ik weet het heel cliché, nam mij mee naar de haven in Rotterdam naar zijn trots, zijn zeilboot – Apollo. De 6 meter lange zeilboot Apollo staat tot op de dag van vandaag op mijn netvlies gebrand, wat een pracht boot en wat een prachtige tijden. Ik genoot van iedere zondag – want de zondag was voor mij, mijn vader en onze passie.

Roger Faas Horn – hoe mijn passie met mij is meegegroeid

Mijn Roger Faas Horn blog zou er natuurlijk niet zijn geweest als mijn liefde voor zeilen en later Zuid-Frankrijk was gestopt. Hoewel veel mensen een passie die zij als kleins af aan hadden laten verwateren tijdens de puberteit – heeft mijn passie deze tijd door staan. Mijn ouders hebben toen ik twaalf werd een huisje gekocht in Zuid-Frankrijk, een plek waar ik sindsdien ieder jaar naar terug ben gegaan – vaak meerdere keren per jaar. Dit was immers de plek waar ik mijn passie kon uitoefenen in de mooiste weersomstandigheden op de aller mooiste locatie – team Roger Horn en onze Apollo. Al waren niet alle tripjes met mijn vader, vaak vertrok ik met een aantal vrienden voor een weekendje naar Zuid-Frankrijk. Doordat ik mijn passie met mijn vrienden kon delen en er zoveel plezier uithaalde is de liefde hiervoor nooit verwaterd er kwam slechts een passie bij – Zuid-Frankrijk!

Roger Faas Horn – waar staat mijn blog voor?

‘De Roger Faas Horn blog staat voor passie’ zei ik aan het begin van dit korte en bondige levensverhaal. Hoewel ik het voornamelijk heb gehad over mijn persoonlijke passie, wil ik in mijn blog graag alle passies laten spreken – van passies die zich uiten in prestaties of juist in persoonlijke verhalen. In mijn Roger Faas Horn blog wil ik alle passies delen en alle mooie succes verhalen die daarbij horen!

15
Blogs
Blogs online

over passie

en nog veel meer!