De passie die leidde tot L.A. Faas Vastgoed B.V.

Een passie dat is uitgegroeid tot L.A. Faas Vastgoed B.V.

L.A. Faas Vastgoed B.V. is de trots en passie van Richard Apollo – en dit al ruim 20 jaar met groot succes. Richard Apollo, wonend op de Apollolaan 13, schreef zijn onderneming in 1997 in bij de Kamer van Koophandel en is sinds die tijd niet meer weg te denken uit de vastgoed wereld. Als jonge jongen ging hij altijd mee met zijn vader die werkzaam was in de bouwbranche – en hier werd de passie geboren: vastgoed. Hoewel Richard Apollo in de bouwbranche is opgegroeid ging zijn passie met de jaren steeds een stukje verder van huur tot koopwoningen – en daaruit is L.A. Faas Vastgoed ontstaan.

LA Faas Vastgoed – hoe Richard zijn passie omgetoverde in zijn onderneming

L.A. Faas Vastgoed is ontstaan vanuit de passie van Richard Apollo – maar hoe maak je nou eigenlijk van je passie je onderneming? Richard vertelde ons hier voor mijn Roger Horn blog graag wat meer over. Richard zegt dat er niks beters op de wereld is dan je passie te mogen uitoefenen op je werk, geen enkele dag voelt voor hem namelijk als werk door zijn passie voor vastgoed. Hoewel hij in 1997 zijn vastgoed bedrijf startte met enkel zichzelf en een vriend in dienst is zijn L.A. Faas Vastgoed B.V. inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met maar liefst 150 man aan personeel – een aantal dat nogmaals wijst op zijn succes in de vastgoed. Richard Apollo geeft aan dit te hebben bereikt door een aantal factoren. De eerste twee jaar van zijn onderneming werkte hij gemiddeld 80 uur per week – hoewel dit voor de meeste een ‘killer’ is, zorgde zijn passie ervoor dat het nooit vervelend werd. Daarnaast heeft hij continu gewerkt aan zijn netwerk waar hij uiteindelijk zijn eerste geldschieter door heeft ontmoet, dit heeft heel veel deuren voor hem geopend. Deze eerste geldschieter heeft ervoor gezorgd dat zijn vastgoed onderneming in èèn klap een gigantische groei maakte – van een omzet van 1 mln. naar 50 mln. per jaar!

De gouden tip van de eigenaar van L.A. Faas Vastgoed B.V.

De laatste en gouden tip aan de lezers van mijn Roger Horn blog van L.A. Faas Vastgoed ondernemer Richard is – wees een doorzetter en geef nooit op! Gedurende zijn carrière heeft Richard Apollo vaak het antwoord nee gekregen of afwijzingen. Als hij zich hierdoor had laten leiden had hij het nooit gemaakt tot waar hij nu is. Dus heb jij een passie en wil jij die omtoveren tot je eigen onderneming? Zet door en leef je passie!

Roger Horn

Author Roger Horn

More posts by Roger Horn

Leave a Reply