Zeilen in Zuid Frankrijk is het mooiste dat er is

Zeilen in Zuid Frankrijk is het mooiste dat er is, dat stelt onder andere Roger Horn. Hij reist in de zomerperiode graag af naar het gebied aan de Middellandse Zee. Het is er uitstekend mogelijk om te zeilen, dankzij voldoende wind en een voldoende rustige zee. Ook veel anderen zijn hier erg over te spreken en houden ervan om in het zuiden van Frankrijk het water op te gaan.

Prachtige kusten in Zuid Frankrijk

Het is zowel het geschikte water als de prachtige kust in Frankrijk die ervoor zorgt dat het er mooi zeilen is. Het is vanuit het gebied op de Middellandse Zee uitstekend mogelijk om aan te leggen in plaatsen als Cannes en Monaco, net als bijvoorbeeld in de buurt van Marseille. Wat dat betreft kunnen onder andere Roger Horn en andere liefhebbers van zeilen in Zuid Frankrijk het iedereen aanraden om er eens naar af te reizen. Het is in dit geval mogelijk om prachtige gebieden te ontdekken of juist even helemaal tot rust te komen. Iedereen is er welkom op het water en kan er alle kanten op, er geldt een maximale vrijheid.

Favoriete bestemming van Roger Horn

Het is wat dat betreft niet vreemd dat Roger Horn haast iedere zomer wel te vinden is in Zuid Frankrijk. Hij maakte zich afgelopen zomer behoorlijk zorgen om de inwoners en toeristen die er te maken kregen met bijvoorbeeld het noodweer. Dat neemt voor hem echter niet weg dat het een mooie bestemming blijft en er in Zuid Frankrijk op het gebied van zeilen van alles te ontdekken valt. Diverse andere liefhebbers van zeilen zijn het daarin grondig met hem eens en reizen wat dat betreft graag met hem mee, of gaan op eigen gelegenheid zeilen in Zuid Frankrijk.