Absolutely Fabulous op stap in Zuid-Frankrijk

De absolute hitserie Absolutely Fabulous krijgt een eigen speelfilm, waarbij Zuid-Frankrijk een belangrijke rol zal gaan spelen. Roger Horn geldt niet als grote fan van de serie, maar komt wel graag in het zuiden van Frankrijk. Hij is er vooral tijdens de mooie maanden in het jaar te vinden, bijvoorbeeld om er op het water te genieten van de fijne temperaturen en het goede leven.

Vluchten naar Zuid-Frankrijk

Hoe het plot van de speelfilm precies in elkaar zal gaan zitten is op dit moment nog niet goed duidelijk, maar het lijkt erop dat de hoofdrolspeelsters uit Absolutely Fabulous vanuit Londen naar Zuid-Frankrijk zullen moeten vluchten. Ze dienen daar een tijdje onder te duiken. De kans is groot dat ze daar via hilarische taferelen in de meest vreemde situaties terecht zullen komen, waar ze zich vervolgens weer uit dienen te redden. Het zullen de gebeurtenissen uit het verleden zijn die ze achtervolgen. Roger Horn ziet de film met belangstelling tegemoet, al acht hij de kans klein dat hij er zelf naartoe zal gaan op het moment dat Absolutely Fabulous in de bioscopen verschijnt.

VIP’s willen graag een bijrol

Opvallend genoeg beginnen de verschillende VIP’s zich inmiddels te melden om een kleine rol te spelen. Volgens de Britse media zijn het bijvoorbeeld Minnie Driver, Emma Bunton en Ruby Wax die hun best doen om onder de aandacht te komen en er daarmee voor te zorgen dat ze een kleine rol krijgen. Volgens Plowman is het in ieder geval duidelijk dat Kate Moss mee zal doen, al kwam zij ook al eerder in de Absolutely Fabulous serie voor en is dat dus geen verrassing. Hoe het verhaal er verder uit zal gaan zien zullen we nog even moeten afwachten.

Roger Horn

Author Roger Horn

More posts by Roger Horn

Leave a Reply