Zuid-Frankrijk populairder dankzij beperkt risico

Zuid-Frankrijk vormt voor steeds meer mensen een populaire vakantiebestemming, onder andere om de andere risico-gebieden binnen en buiten Europa te vermijden. We gaan veel minder naar bijvoorbeeld Tunesië, Egypte en Turkije. In plaats daarvan kiezen we weer voor Italië, Spanje en natuurlijk Zuid-Frankrijk. Roger Horn verbaast het niets, hij is al veel langer liefhebber van de regio. Hij is er regelmatig te vinden en vindt het dan vooral heerlijk om er het water op te gaan op de mooie jachten die er in de gaven liggen.

Minder risico-vakanties

De landen die meer risico met zich meebrengen zijn de laatste jaren niet zo goed in het nieuws geweest. Onder andere vanwege de vluchtelingen hebben steeds meer mensen het idee dat ze daar beter niet naartoe kunnen gaan. Ze kiezen er in plaats daarvan voor om naar Zuid-Frankrijk te gaan. Het gebied kan hetzelfde fijne klimaat bieden, is beter ontwikkeld en is bovendien veilig voor toeristen. Met name die veiligheid lijkt een belangrijke rol te spelen, het zorgt ervoor dat er de komende seizoenen flink meer toeristen naar het gebied af zullen reizen.

Roger Horn over Zuid-Frankrijk

Roger Horn is al veel langer vol lof over Zuid-Frankrijk. Hij reist er graag naartoe en is er dan voornamelijk op het water te vinden. Daarnaast kun je in Zuid-Frankrijk genieten van de verschillende wijnboerderijen en zijn er leuke kleine dorpjes aanwezig. Ze hebben een mooie stadskern en ademen het traditionele leven zoals dat er jaren geleden geleefd werd. Het zijn stuk voor stuk elementen die Roger Horn al veel langer aanspreken. Hij is zelf actief binnen het vastgoed in Amsterdam, waardoor er in het zuiden van Frankrijk sprake is van een fijn contrast waarin hij even helemaal kan ontspannen.

Roger Horn

Author Roger Horn

More posts by Roger Horn

Leave a Reply